CARUCIOARE 2 IN 1

CARUCIOARE 2 IN 1
Un avantaj foarte mare al acestor tip de carucioare este ca pot fi folosite de parinti inca din primele zile de viata ale celui mic. Acest lucru este posibil datorita spatarului reglabil. Majoritatea modelelor pe care le veti gasi la noi pe site sunt prevazute si cu o tava de suport pentru cel mic, astfel incat acest carucior poate fi usor utilizat pentru hranirea celui mic atunci cand va aflati de exemplu in parc sau la plimbare.
Sistemele de pliere sunt foarte prietenoase, plierea acestora facandu-se practic fara nici un efort. Ca numar de modele, pe happy-bees.ro veti gasi din nou cateva zeci de carucioare 2 in 1. Singura dumneavoastra problema va fi sa alegeti modelul perfect pentru dumneavoastra. Veti vedea ca in cazul fiecarui produs de la aceasta categorie veti gasi o serie de informatii cu privire la diferite detalii tehnice sau la alte aspecte importante pe care ar trebui sa le stiti despre respectivul model. In mod normal acest lucru ar trebui sa va simplifice alegerea modelului favorit.
Si, bineinteles, veti avea la dispozitie mai multe culori, tocmai pentru a putea alege modelul favorit atat in cazul in care aveti fata cat si in cazul in care cumparati caruciorul pentru baiatul dumneavoastra.

Cos Cumparaturi  

Niciun Produs

Vezi cos Trimite comanda

Catalog
Producator v

Mesajul Zilei

 

Va invitam sa vizitati, si mai ales sa comentati pe blogul Happy Bees.

Va asteptam cu drag. Echipa Happy Bees 


Despre livrare - livrare rapida articole copii

Happy-Bees.ro pe Facebook