SALTELE

SALTELE
Si pentru ca ati cumparat un patut de la noi, va trebui bineinteles sa aveti in vedere si o saltea pentru cel mic. Somnul este foarte important in primele luni si primii ani de viata si de aceea alegerea unei saltele de o calitate superioara este foarte importanta.
Toate produsele pe care vi le punem la dispozitie au fost alese tocmai pentru ca din punct de vedere al calitatii acestea reprezinta articolele de top de pe piata la ora actuala. Momentan va oferim 15 modele diferite de astfel de saltele, insa avem in plan sa ne diversificam cat mai mult oferta tocmai pentru a va oferi mai multe alternative de luat in considerare, dar fara a face rabat de la principiul numarul unu dupa care ne ghidam, calitatea produselor noastre.
Insa cu siguranta veti gasi cel putin un model care sa convina standardelor dumneavoastra atat din punct de vedere practic cat si financiar. Cel mai bine ar fi sa comandati salteaua odata cu patutul, pentru a-l putea folosi pe acesta din urma de cum l-ati primit.
Fiecare din saltele are o descriere amanuntita astfel incat dumneavoastra, parintilor sa va fie mai usor sa faceti alegerea cea mai buna.

Cos Cumparaturi  

Niciun Produs

Vezi cos Trimite comanda

Catalog
Producator v

Mesajul Zilei

 

Va invitam sa vizitati, si mai ales sa comentati pe blogul Happy Bees.

Va asteptam cu drag. Echipa Happy Bees 


Despre livrare - livrare rapida articole copii

Happy-Bees.ro pe Facebook