SCAUNE AUTO

SCAUNE AUTO
In momentul in care folositi masina, mai ales pentru calatorii pe distante mari, este contraindicat ca cel mic sa fie tinut in brate sau asezat pur si simplu pe bancheta din spate a masinii. Multe din autovehicule nu au centuri de siguranta in spate, iar daca au acestea nu sunt facute pentru cei mici.
De aceea veti avea nevoie de scaune auto pentru copii, special facute pentru ca cei mici sa se simta confortabil si in acelasi timp sa fie in siguranta atunci cand sunt in masina. Pe happy-bees.ro veti gasi multe modele de astfel de scaune, care sa poata fi folosite pentru copii de la 0 luni pana la varsta scolara.
Din nou aveti la dispozitie cateva zeci de modele din care puteti sa alegeti. Tinem cont mai ales de calitate atunci cand alegem produsele noastre si acelasi principiu l-am respectat si in cazul scaunelor auto pentru cei mici. Asadar, din punct de vedere al calitatii nu trebuie sa va faceti griji. Singurul aspect care conteaza este sa alegeti scaunul care convine cel mai bine nevoilor dumneavoastra, si cu sigruanta veti gasi cel putin unul din cele zeci de modele pe care vi le punem la dispozitie. Apoi, noi il vom livra in timpul cel mai scurt.

Cos Cumparaturi  

Niciun Produs

Vezi cos Trimite comanda

Catalog
Producator v

Mesajul Zilei

 

Va invitam sa vizitati, si mai ales sa comentati pe blogul Happy Bees.

Va asteptam cu drag. Echipa Happy Bees 


Despre livrare - livrare rapida articole copii

Happy-Bees.ro pe Facebook