VEHICULE FARA PEDALE

Pentru cei mai mici dintre cei mici avem vehicule fara pedale care pot fi manevrate cu usurinta de orice micut care poate sa mearga singur. Masinute, motociclete, minitractorase si asa mai departe, toate le gasiti la noi pe site. Design si colorit diferit, dimensiuni diferite si asa mai departe, am luat in calcul toate alternativele care ar conta pentru dumneavoastra atunci cand doriti sa alegeti un vehicul fara pedale pentru copilul dumneavoastra.
Momentan va punem la dispozitie peste 50 de articole diferite la aceasta categorie dar avem in plan sa diversificam si mai mult oferta pentru dumneavoastra.
Aceste vehicule vor reprezenta primul pas pe care cel mic il va face pentru a invata sa mearga pe tricicleta si ulterior pe bicicleta. De aceea ar trebui sa luati in considerare achiztitionarea unui astfel de vehicul fara pedale de indata ce micutul va putea sa mearga singur. Pe langa faptul ca va indragi un astfel de vehicul, va face si miscare, o conditie esentiala la varstele mici.
Asadar alegeti vehiculul fara pedale care va atrage cel mai mult atentia si plasati comanda. Am tinut cont si de aspectul financiar si de aceea va oferim astfel de vehicule la preturi cat mai variate. Unele dintre ele le veti gasi chiar si la oferta speciala.

  • Masinuta Abrick
    Masinuta Abrick
    Masinuta Abrick
    94,00 LEI

Cos Cumparaturi  

Niciun Produs

Vezi cos Trimite comanda

Catalog
Producator v

Mesajul Zilei

 

Va invitam sa vizitati, si mai ales sa comentati pe blogul Happy Bees.

Va asteptam cu drag. Echipa Happy Bees 


Despre livrare - livrare rapida articole copii

Happy-Bees.ro pe Facebook