CAMERA COPII

Aveti nevoie de: un cos, de un landou sau de un patut (recomandat reglabil) in care micutul sa doarmă. Pentru patut sunt necesare un cearceaf cu elastic care protejeaza salteaua,doua sau trei lenjerii de bumbac, aparatoare pentru marginea patutului, 2-3 paturi mai groase si mai subtiri, o pilota sau un sac de dormit.
Masa de infasat, saltea de infasat, dulap, fotoliu de alaptat, audio/video interfon, jucarie muzicala pentru patut, un balansoar.
Atunci cand bineinteles copilul dvs creste, va trebui sa alegeti obiectele preferate, sa decorati peretii cu tapet cu personajele preferatedin desene, sa alegeti un covor ce are culori vii, iar patutul copilului va fi de dimensiuni putin mai mari.Aveti nevoie de: un cos, de un landou sau de un patut (recomandat reglabil) , cearceaf cu elastic care protejeaza salteaua, lenjerii de bumbac, aparatoare pentru marginea patutului, pilota, masa de infasat, saltea de infasat, dulap, fotoliu de alaptat, interfon, jucarie muzicala pentru patut, un balansoar, tapet cu personajele preferate desene, covor

Cos Cumparaturi  

Niciun Produs

Vezi cos Trimite comanda

Mesajul Zilei

 

Va invitam sa vizitati, si mai ales sa comentati pe blogul Happy Bees.

Va asteptam cu drag. Echipa Happy Bees 


Despre livrare - livrare rapida articole copii

Happy-Bees.ro pe Facebook