Livrare


- livrarea produselor comandate de catre dvs. se face prin curier rapid.

- taxa pentru livrare este de 20 lei pentru fiecare produs in limita a 5kg, indiferent de localitatea de destinatie.

* Atentie: In cazul coletelor ce depasesc 5 Kg, se va percepe o taxa de 0.8 Ron + TVA pentru fiecare kg suplimentar (valabil si pentru Bucuresti), indiferent de valoarea coletului.

si nici pentru destinatii facand parte din zona 3, a curierului colaborator.

- curierul prin care facem livrarile este Bookurier.

livrare rapida curier    

Plata


RAMBURS (Plata la livrare)

- ORDIN de PLATA doar dupa emiterea facturi proforme de catre HAPPY BEES

(Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, in baza proformei emise)


General

- Efectuam livrarile in toate orasele mari din Romania. Bucuresti, Constanta, Timisoara, Arad, Oradea, Iasi, Brasov, Ploiesti, Craiova, Bacau, Cluj, Alba-Iulia, Sibiu, Pitesti......etc.

- Toate produsele livrate de S.C. Julie Star Impex SRL sunt insotite de factura si, dupa caz, certificat de garantie.

- Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Nu se elibereaza duplicate pentru certificatul de garantie.

- Livrarea produselor se poate face intre minim de 2 ore si maxim 10 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, stocuri, preturi).

Timpi de livrare sunt influentati de orarul de lucru al furnizorilor si al curierului colaborator.

- Produsele achizitionate online de pe site-ul nostru, pot fi returnate in max 10 zile de la data achizitionarii, in aceeasi stare, cu rambusarea sumei platite de catre client, conform odronantei 130/2000. Pentru returnare se va efectua o verificare a integritatii acestora (lipsa zgarieturi, crapaturi, rupturi sau orice alte defecte fizice), prezentei tuturor ambalajelor,si  prezentei tuturor accesoriilor, dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data primirii produselor de la firma de curierat.

- Cheltuielile de returnare (curierat etc) si comisioanele bancare vor fi suportate de catre cumparator si vor fi scazute din suma ce trebuie returnata.

- In majoritatea cazurilor produsele de pe site sunt pe stoc, oricum acest lucru va fi confirmat in foarte scurt timp de catre unul dintre consultantii nostri de vanzari. Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibilitatii stocului. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri S.C. Julie Star Impex SRL va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor SC. Julie Star Impex SRL fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.

- Pentru detalii suplimentare privind utilizarea acestui site va rugam sa consultati sectiunea Termeni si Conditii 

  

Nume firma: S.C. Julie Star Impex SRL

Cont lei: IBAN RO90ING 0000 9999 0291 0164

Cod unic inregistrare: 29862535


Cos Cumparaturi  

Niciun Produs

Vezi cos Trimite comanda

Mesajul Zilei

 

Va invitam sa vizitati, si mai ales sa comentati pe blogul Happy Bees.

Va asteptam cu drag. Echipa Happy Bees 


Despre livrare - livrare rapida articole copii

Happy-Bees.ro pe Facebook