CONDITII DE UTILIZARE

Bine ati venit la www.happy-bees.ro.

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Societatea S.C. Julie Star Impex SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila.
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.happy-bees.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

S.C. Julie Star Impex SRL furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos.

Pentru efectuarea de cumparaturi prin intermediul site-ului www.happy-bees.ro, , Clientul trebuie in prealabil sa isi creeze un cont de client. 

Pentru a-si putea crea contul, Clientul trebuie sa adauge adresa electronica de mail si o parola. Aceste 2 elemente sunt confidentiale.

Ultimul pas al procedurii de creare cont client, clientul confirma (prin bifarea unei casute), ca este de acord cu Termenii si conditiile site-ului www.happy-bees.ro. In cazul in care Clientul nu bifeaza casuta unde se cere explicit acordul fata de Termenii si Conditiile de pe www.happy-bees.ro, contul nu va fi accepat si nu vor fi procesate comenzi.

Clientul va fi singurul responsabil de consecintele utilizarii contului sau pana la dezactivarea acestuia.

Aceste informatii sunt necesare in gestionarea comenzilor si a relatiilor comerciale dintre Happy Bees si Client.

Clientul poate alege modul in care se poate efectua plata produselor comandate. variantele disponibile in acest moment sunt: 1. Plata la livrare sau 2. Prin transfer bancar

Site-ul www.happy-bees.ro nu este gazduit pe serverele societatii S.C. Julie Star Impex SRL astfel incat aceasta nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc. S.C. Julie Star Impex SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.happy-bees.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.DEFINITII

Acest site este intretinut si administrat de S.C. Julie Star Impex SRL (legal inregistrata), care va fi denumita in continuare Societate.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.happy-bees.ro, este denumita Client.

Societatea isi rezerva dreptul de a selecta clientii, in prezent comercializarea si livrarea de produse este limitata clientilor aflati pe teritoriul Romaniei.
Adresa web care este proprietatea S.C. Julie Star Impex SRL, va fi denumita generic site-ul www.happy-bees.ro.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.happy-bees.ro, vor fi denumite in continuare continut.

S.C. Julie Star Impex SRL declara pe proprie raspundere corectitudinea integrala a datelor de contact afisate pe site.DREPTURI DE AUTOR

Tot conţinutul de pe www.happy-bees.ro apartine S.C. Julie Star Impex SRL si este protejat de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe (actualizata pina in Aprilie 2011)(Include modificarile aduse prin Legea nr. 285/2004 , Ordonanta de Urgenta 123/2005, Legea 329/2006 si Legea nr.202/2010).
Tot continutul nu poate fi folosit în orice tip de suport pentru orice scop, care poate include, printre altele, mass-media, advertising, promovare, publicitate, marketing sau ambalare pentru orice produs, serviciu sau eveniment.
În plus, continutul nu poate fi combinat cu alte imagini, text sau grafică, şi recoltate, modificate sau modificat fără permisiunea prealabilă scrisă de la S.C. Julie Star Impex SRL.
Creditul pentru continut citat trebuie să fie mentionat pe orice imagine si la fiecare postare pe web.

Orice incalcare a celor mentionate mai sus trebuie raportata la adresa de email: dpi [at] happy-bees.roCOMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.happy-bees.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii S.C. Julie Star Impex SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la S.C. Julie Star Impex SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Societatea declară pe propria răspundere că nu va trimite mesaje comerciale nesolicitate iar produsele comercializate nu sunt contrafăcute.

 

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea S.C. Julie Star Impex SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Julie Star Impex SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice acord de acces neautorizat la site-ul www.happy-bees.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Vânzătorul se obligă ca datele personale ale Cumpărătorului să nu fie difuzate către terti. Cumpărătorului îi sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Cumpărătorul îşi dă acordul ca datele sale cu caracter personal să fie stocate şi prelucrate de vânzător şi de a primi pe viitor informaţii despre noi oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing direct.

În condiţiile Legii 677/2001 privind protecţia datelor cu caracter personal şi la cererea scrisă a Cumpărătorului, datată şi semnată, expediată pe adresa Vânzătorului, acesta se obligă:

  • să confirme solicitantului, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, dacă prelucrează sau nu datele sale personale;
  • să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să steargă datele a căror prelucrare nu este conform Legii 677/2001 pentru protecţia datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, în mod gratuit;
  • să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC Julie Star Impex SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii si livrarii produselor comandate.
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail ofiice@happy-bees.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.


Cos Cumparaturi  

Niciun Produs

Vezi cos Trimite comanda

Mesajul Zilei

 

Va invitam sa vizitati, si mai ales sa comentati pe blogul Happy Bees.

Va asteptam cu drag. Echipa Happy Bees 


Despre livrare - livrare rapida articole copii

Happy-Bees.ro pe Facebook