SC Julie Star Impex SRL este înscrisa în registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 26273.

SC Julie Star Impex SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SC Julie Star Impex SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC Julie Star Impex SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc., numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC Julie Star Impex SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate, precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail office [at] happy-bees.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SC Julie Star Impex SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, împreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii în domeniu si atunci cand este cazul, le aplicam în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de   SC Julie Star Impex SRL, este periodic analizata în privinta securitatii.

SC Julie Star Impex SRL îsi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

SC Julie Star Impex SRL îsi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului în orice moment si fara nevoie de preaviz.

Orice încercare, de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.happy-bees.ro, cu exceptia detinatorului sau legal - SC Julie Star Impex SRL, fara acordul prealabil al SC Julie Star Impex SRL, da dreptul unilateral si neechivoc ca SC Julie Star Impex SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legale competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.

SC Julie Star Impex SRL va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va închiria si NU va face barter cu listele de e-mailing ale clientilor sai.

SC Julie Star Impex SRL solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai în scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www.happy-bees.ro cu cel putin 15 zile înainte de implementarea lor.

Informatiile colectate înainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate în conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

Modificari date personale

Identificarea se face dupa adresa de e-mail.

Introdu solicitarea

 

Nume si prenume

 

Adresa de e-mail

 

Numar de telefon

 

 
* - required fields

Cos Cumparaturi  

Niciun Produs

Vezi cos Trimite comanda

Mesajul Zilei

 

Va invitam sa vizitati, si mai ales sa comentati pe blogul Happy Bees.

Va asteptam cu drag. Echipa Happy Bees 


Despre livrare - livrare rapida articole copii

Happy-Bees.ro pe Facebook