Joc constructie Tribunal

144,00 LEI


 

WALACHIA SRO

Disponibilitate: STOC 0


Anunta-ma cand revine in stoc

Solicita Informatii

Adauga la Wishlist

Distribui si obtii un voucher

 Joc constructie Tribunal

Cu jocurile de constructie Walachia Wooden Toys aveti posibilitatea sa sa creati un sat traditional European ce contine toate elementele majore ale vietii de zi cu zi: coliba, casa rustica, ferma, turn de observatie, tribunal, hambar, fanar, fierarie, clopotnita si fantana, grajd, gara, biserica, han, primarie, moara de vant, moara de apa, sopron, gospodarie rustica, castel, pod, turn, castel (resedinta de vara), grajd deschis.

 Lemnul, materialul de constructie preferat al inaintasilor nostri, era disponibil aproape pentru oricine. Acest material sta la baza construirii a numeroase structuri din intreaga Europa. Marimea, complexitatea arhitecturii si frumusetea diferitelor structuri reflecta prosperitatea si simtul estetic al proprietarilor. In randul agricultorilor erau multi tamplari iscusiti, care puteau construi  zidurile, lucrau  usile, ferestrele, si mobila.

            Piatra, un alt material de constructie frecvent utilizat, era folosita la fundatiile constructiilor si beciuri. In mod traditional, constructiile erau acoperite cu sindrila(scândurică de brad, îngustă și subțire, care servește la acoperitul caselor). Constructia caselor din lemn a devenit, in cele din urma, standardizata, permitand productia de componente pentru locuinte, cum ar fi usile si ferestrele, facute de mesterii de specialitate. Cand veti incepe acest proiect veti trece prin aceleasi etape de constructie ca si stramosii nostrii.

Acest kit contine 298 de piese necesare pentru constructia unui tribunal - nu include adeziv.

Aceasta cladire se numara printre cele mai complexe si mai bune constructii. Una dintre caracteristicile etajului acestei caladiri erau camerele mici unite printr-un balcon.

Continut kit: elemente din lemn de pin pentru constructie, carton, folie plastic, hartie pentru lipit, hartie abraziva(vezi "Instructiuni asamblare")

Produs natural conform cu:

- Directiva Europeana 88/378/EG (Siguranta jucariilor)

- cerintele de siguranta ASTM F963

 

Varsta recomandata: 8+

Dimensiune constructie: 340x180x230 mm

 

Dimensiune cutie: 290x217x47 mm

Grad de dificultate: 4 (1=usor)

Producator: Walachia sro

Alte produse din JOCURI DE CONSTRUCTIE

Cos Cumparaturi  

Niciun Produs

Vezi cos Trimite comanda

Mesajul Zilei

 

Va invitam sa vizitati, si mai ales sa comentati pe blogul Happy Bees.

Va asteptam cu drag. Echipa Happy Bees 


Despre livrare - livrare rapida articole copii

Happy-Bees.ro pe Facebook