Concord Isofix Transformer X Bag(15-36kg)

798,00 LEI


 

TFM 904 XB

Concord

Disponibilitate: STOC 0


Anunta-ma cand revine in stoc

Solicita Informatii

Adauga la Wishlist

Distribui si obtii un voucher

Scaun auto omologat conform ECE-R44/04 din data de 23 Iunie.

Scaunul auto cu sistem Isofix Transformer X Bag este noul model de la Concord, premiat si apreciat ca urmare a sigurantei si confortului oferite. Spre deosebire de Transformer Click, acest nou model de scaun auto este echipat in partile laterale cu un strat triplu pentru sporirea protectiei in caz de impact, ghidaj de fixare a centurii de siguranta imbunatatit, design ergonomic imbunatatit al intregului scaun, inclusiv a tetierei, sezut mai moale si mai confortabil pentru copil.

 

Scaunul auto Concord Transformer X Bag incorporeaza o serie de innovatii in vederea sporirii sigurantei copilului. S-a constatat faptul ca Transformer X Bag asigura siguranta sporita copilului in caz de impact frontal, datorita structurii si formei carcasei sale imbunatatite, precum si datorita sistemului TWINFIX (isofix) prezent la acest model.

 

Acest model de scaun auto va creste o data cu copilul Dvs, Transformer X Bag putand fi ajustat in mod manual pe inaltime si in mod automat si pe latime, prin simpla apasare a unui buton. Este prevazut cu 20 pozitii diferite de ajustare pe inaltime si latime.

 

Caracteristici generale Transformer X Bag:

Printr-o simpla apasare a unui buton, scaunul Transformer X Bag se ajusteaza manual atat pe inaltime cat si pe latime.

Peretii laterali ai scaunului sunt prevazuti cu strat triplu de material absorbant in caz de impact, sporind in acest fel protectia laterala.

S-a constatat faptul ca, in urma utilizarii incorecte a optiunilor oferite de scaunele auto pentru copii, copii nu beneficiaza de protectie 100%. De aceea, Concord acorda atentie deosebita innovatiilor menite sa ajute utilizatorii. Prin urmare, Transformer X Bag beneficiaza de sistem unic de ghidaj al centurilor de siguranta ale masinii, acest ghidaj deschizandu-se printr-o simpla apasare de buton, dupa care se blocheaza automat. Este extrem de eficient, facand foarte usor de utilizat in mod corect acest scaun auto, la acest model acest ghidaj fiind imbunatatit fata de versiunile anterioare.

Materialele textile sunt de cea mai buna calitate, conceptul dupa care sunt concepute fiind denumit TRIZONE CONCEPT, respectiv materiale textile confortabile, care lasa pielea copilului sa respire si in acelasi timp, se tocesc greu.

Sezutul si zonele care intra in contact cu copilul beneficiaza de material moale de calitate, special pentru confort sporit.

Suportul pentru brate este acoperit cu material textil, fiind placut la atingere.

Este prevazut cu sistemul TWINFIX (isofix) care ofera siguranta sporita atunci cand scaunul este utilizat in mod corect. Se poate utiliza si  doar cu centura de siguranta a masinii.  Se prinde pe bancheta din spate a autovehicolului sau pe bancheta din fata dar in mod obligatoriu, sistemul AIR BAG trebuie sa fie dezactivat. Centura de siguranta din dotare trebuie sa fie cu prindere in 3 puncte.

Carcasa din plastic cu design special pentru sporirea sigurantei copilului.

Sezutul este mai moale decat la modele anterioare, sporind confortul copilului.

 

Caracteristici tehnice Transformer X Bag:

Utilizare: grupa 2, 3 (15 – 36 kg, respectiv aproximativ 3 ani – 12 ani)

Sistem Twinfix (Isofix): da

Tetiera reglabila: da

Modificare pe latime a spatarului: da

Dimensiunile aproximative ale scaunului: 45 cm (a) x 45 cm (l) x 63-82 cm (h)

Greutate scaun: 7,7 kg

Garantie sisteme: 2 ani

Alte produse din SCAUNE AUTO

Cos Cumparaturi  

Niciun Produs

Vezi cos Trimite comanda

Mesajul Zilei

 

Va invitam sa vizitati, si mai ales sa comentati pe blogul Happy Bees.

Va asteptam cu drag. Echipa Happy Bees 


Despre livrare - livrare rapida articole copii

Happy-Bees.ro pe Facebook